Naše vzdělávací knihy Erudio Patria – znáte je?

Věděli jste, že jsme spolu s odborníky pod hlavičkou Erudio Patria prezentovali ne jednu, či dvě, ale hned tři knihy. 
Jsme na to velmi pyšní! 
Dovolte nám je s výjimečnou radostí krátce představit.
Tyto knihy lze také zakoupit ZDE.

 Lektorské finty: tištěná podoba
Jak připravit a realizovat zajímavá školení? Kniha je plná námětů a tipů, jak být skvělý lektor a čemu se vyvarovat. Kniha vás povede od přípravy k praktickým ukázkám a také poradí s interaktivními technikami (příklady testů, využití negace, pohybové techniky a tipy na různé aktivity a mnoho dalšího) až po velmi důležitou zpětnou vazbu.

 Nakopněte HR: online kniha
Název této knihy je synonymem pro: nevzdávejme se, posilujme se, buďme silné HR! Nakopněte sami sebe a vybudujte si svou pozici. Kniha je souborem postřehů a technik z praxe, které vám pomohou se posunout. Kniha vás provede přes motivaci, argumentaci, akční kroky k posílení sebevědomí.

 HR Střípky: online kniha
Tato kniha se věnuje personalistice (HR) jako celku. Každá kapitola se stručně věnuje jedné části personální práce. Od vytváření a analýzy pracovních míst, přes adaptační procesy, pracovní vztahy až po dodržování zákonů v oblasti práce a zaměstnanosti.

Děkujeme všem, kteří se na těchto knihách podíleli, především Jana Trdá. Je pro nás velkou poctou je pod záštitou Erudia ukazovat světu. 

Erudio Patria – šíříme znalosti a radost z čtení!