Festival vzdělávání očima Hanky Adamíkové

Hana Adamíková je koučka, mentorka, spisovatelka a vědomá lektorka prevence syndromu vyhoření. Své klienty podporuje na cestě k harmonickým vztahům, naplněnému životu, seberealizaci, vědomému rodičovství a lidskému štěstí a je také autorkou dvou knih v oblasti osobního rozvoje.

Na letošní Festival vzdělávání jsem se moc těšila. Mou pozornost přitáhlo hned několik workshopů, hlavní host – paní profesorka Anna Hogenová, a také jsem se těšila na svůj workshop.

Letošní ročník se konal v prostorech Planetária Ostrava a musím říct, že to byla velmi dobře zvolená lokalita, jak z pohledu účastnice, tak lektorky.

O úvodní slovo se postarali Zdeněk Michálek a Hana Bobrovská za společnost HM Partners a Hana Slámová za Erudio Patria. Pak už se účastníci rozprchli na jednotlivé workshopy a skutečně bylo z čeho vybírat.

Osobně jsem si nemohla nechat ujít workshop Míši Holišové na téma osobnostníh oprofilu Lumina SPARK. Pak jsem navštívila workshop módní stylistky Heleny Procházkové a na závěr si velmi užila přednášku paní profesorky Anny Hogenové. Mluvila na téma “Jak si nenechat otrávit život.” Mé pero téměř nezastavilo. Hodně jsem si toho napsala a měla jsem nad čím přemýšlet nejen ten den.

Po přednášce a dobrém obědě jsem se stáhla do ústraní, abych se připravila na svůj workshop – Stress Management, prevence syndromu vyhoření. I když se festival už chýlil ke konci, byla energie na workshopu velmi tvůrčí a aktivní. Ač jsme šli do hloubky, do nitra, účastníci ochotně spolupracovali na připravených cvičeních a sdíleli své poznatky. Na závěr proběhla tombola, slavnostní zakončení a poděkování. Sice jsem nic nevyhrála, ale do tomboly darovaná kniha i s věnováním a poukaz na individuální konzultaci už mají své výherce. Jaký byl tedy celkový dojem?

Za mě super a těším se zase za rok v soví stáji.

www.vzdelavacifestival.cz