Pro nás jsou menší skupiny účastníků nesmírnou výhodou… PROČ?

AKCE – REAKCE
Individuální potřeby a specifické interakce, je přesně to, co naše školení nabízí. Menší skupiny lidí během školení mají hned několik klíčových výhod pro úspěšné absolvování.
Nejde jen o to přijít na školení odsedět si prezentaci a jít. Ale zažít si to, být aktivní, zkoušet si různé situace a získat zpětnou vazbu, aby se vše potřebné vštípilo a nejlépe mohlo ihned aplikovat do praxe.
Méně lidí znamená lepší interakce. Navíc jsme vypozorovali, že taková skupina lépe spolupracuje a často podporují aktivnější participaci mezi účastníky.
PRAKTICKÁ CVIČENÍ A ZV
Malá skupina umožňuje účastníkům získat více praktického cvičení a individuální zpětnou vazbu. Je také možné lépe sledovat pokrok každého jednotlivce a lépe přizpůsobit tempo. Tato osobitější atmosféra často přispívá k většímu zapojení a motivaci.
POZORNOST
Bezpochyby se sníží se rušivé faktory a zlepší koncentrace účastníků. Lektorem je pak snazší udržet pozornost a přizpůsobit se různým učebním stylům jednotlivce. Tato intimnější prostředí rovněž podporují vytvoření silnějších vazeb mezi účastníky, což může vést k efektivnějšímu týmovému učení a supportu.
Takhle to máme nejraději a pokud i vy máte rádi školení, kde předností rozhodně není prezentace v powerpointu, ale praktická cvičení, náměty a zpětná vazba, rádi vymyslíme dle vašich preferencí něco přímo pro vás nebo vaše zaměstnance.